Difference between revisions of "Session:Blind Navigation workshop"

From 36C3 Wiki
m (anglais)
m (uniquifying session GUID)
 
(One intermediate revision by one other user not shown)
Line 20: Line 20:
 
|Has duration=120
 
|Has duration=120
 
|Has session location=Assembly:C3blind
 
|Has session location=Assembly:C3blind
|GUID=f858e69c-5b50-405b-83b2-1aeeceaf54bc
+
|GUID=d5efc5a0-d5df-4cd5-ba1c-2044bf0eb9e8
 
}}
 
}}
 
{{Event
 
{{Event
Line 26: Line 26:
 
|Has duration=120
 
|Has duration=120
 
|Has session location=Assembly:C3blind
 
|Has session location=Assembly:C3blind
|GUID=f858e69c-5b50-405b-83b2-1aeeceaf54bc
+
|GUID=75865532-0291-4c48-9ed3-91175866c8e3
 
}}
 
}}
 
{{Event
 
{{Event
Line 32: Line 32:
 
|Has duration=120
 
|Has duration=120
 
|Has session location=Assembly:C3blind
 
|Has session location=Assembly:C3blind
|GUID=f858e69c-5b50-405b-83b2-1aeeceaf54bc
+
|GUID=7278fa57-8749-4bac-99dc-9101f07a9ffe
 
}}
 
}}
 
{{Event
 
{{Event
Line 38: Line 38:
 
|Has duration=120
 
|Has duration=120
 
|Has session location=Assembly:C3blind
 
|Has session location=Assembly:C3blind
|GUID=f858e69c-5b50-405b-83b2-1aeeceaf54bc
+
|GUID=1959840c-e042-4f3f-b6b0-967f8f2cdae2
 
}}
 
}}
 
{{Event
 
{{Event
|Has start time=2019/12/28 14:00
+
|Has start time=2019/12/29 14:00
 
|Has duration=120
 
|Has duration=120
 
|Has session location=Assembly:C3blind
 
|Has session location=Assembly:C3blind

Latest revision as of 13:05, 24 December 2019

Starts at 2019/12/28 18:00
Ends at 2019/12/28 20:00
Duration 120 minutes
Location Assembly:C3blind
Starts at 2019/12/28 20:00
Ends at 2019/12/28 22:00
Duration 120 minutes
Location Assembly:C3blind
Starts at 2019/12/28 22:00
Ends at 2019/12/29 00:00
Duration 120 minutes
Location Assembly:C3blind
Starts at 2019/12/29 10:00
Ends at 2019/12/29 12:00
Duration 120 minutes
Location Assembly:C3blind
Starts at 2019/12/29 12:00
Ends at 2019/12/29 14:00
Duration 120 minutes
Location Assembly:C3blind
Starts at 2019/12/29 14:00
Ends at 2019/12/29 16:00
Duration 120 minutes
Location Assembly:C3blind

Sai's #BlindNavigation workshop from 35c3 will also take place this year!

If you're interested in learning to navigate blindly using guide canes, this is the session for you! As the workshop requires tremendous logistical effort, we will need to contact you in advance with exact details as to when the workshop will take place, but expect at least one timeslot provided on this page.

To sign up, please fill in https://s.ai/ccc/ws.

Fill in https://s.ai/ccc/fb after, For Science (& my sanity)