Difference between revisions of "Session:Rights&Freedoms"

From 34C3_Wiki
Jump to: navigation, search
Line 93: Line 93:
 
|Has subtitle=Digital security training for newbies (EFF)
 
|Has subtitle=Digital security training for newbies (EFF)
 
|Has start time=2017/12/28 15:00
 
|Has start time=2017/12/28 15:00
|Has duration=30
+
|Has duration=60
 
|Has session location=Room:CCL Hall 3
 
|Has session location=Room:CCL Hall 3
 
|GUID=add8feaa-74d7-44f2-acca-c6902671a1a6
 
|GUID=add8feaa-74d7-44f2-acca-c6902671a1a6
Line 100: Line 100:
 
|Has subtitle=Diskussion zur Netzpolitik in der Schweiz 2018 (Digitale Gesellschaft CH)
 
|Has subtitle=Diskussion zur Netzpolitik in der Schweiz 2018 (Digitale Gesellschaft CH)
 
|Has start time=2017/12/28 16:00
 
|Has start time=2017/12/28 16:00
|Has duration=60
+
|Has duration=120
 
|Has session location=Room:CCL Hall 3
 
|Has session location=Room:CCL Hall 3
 
|GUID=092ae74e-8fda-49c2-a247-f444f59864d0
 
|GUID=092ae74e-8fda-49c2-a247-f444f59864d0
Line 106: Line 106:
 
{{Event
 
{{Event
 
|Has subtitle=Strategic litigation in Germany- complaints to stop mass surveillance (Ulf Buermeyer, GFF)
 
|Has subtitle=Strategic litigation in Germany- complaints to stop mass surveillance (Ulf Buermeyer, GFF)
|Has start time=2017/12/28 17:00
+
|Has start time=2017/12/29 17:00
|Has duration=60
+
|Has duration=30
 
|Has session location=Room:CCL Hall 3
 
|Has session location=Room:CCL Hall 3
 
|GUID=d7d75ccf-f380-4a59-a18b-92ae6083fb8a
 
|GUID=d7d75ccf-f380-4a59-a18b-92ae6083fb8a
Line 117: Line 117:
 
|Has session location=Room:CCL Hall 3
 
|Has session location=Room:CCL Hall 3
 
|GUID=e10a0ba6-3492-4be5-b4b6-87a42987f8d9
 
|GUID=e10a0ba6-3492-4be5-b4b6-87a42987f8d9
 +
}}
 +
{{Event
 +
|Has subtitle=Algorithmic transaprency (EFF)
 +
|Has start time=2017/12/28 19:30
 +
|Has duration=30
 +
|Has session location=Room:CCL Hall 3
 +
|GUID=23c6fca0-a450-47cf-8e39-888514b76355
 
}}
 
}}
 
{{Event
 
{{Event
 
|Has subtitle=Onlincensorship.org: social media content takedowns (EFF)
 
|Has subtitle=Onlincensorship.org: social media content takedowns (EFF)
|Has start time=2017/12/28 19:00
+
|Has start time=2017/12/29 15:00
|Has duration=30
+
|Has duration=60
 
|Has session location=Room:CCL Hall 3
 
|Has session location=Room:CCL Hall 3
 
|GUID=93fa9255-e0a0-457e-a569-cb6b88776793
 
|GUID=93fa9255-e0a0-457e-a569-cb6b88776793
Line 148: Line 155:
 
{{Event
 
{{Event
 
|Has subtitle=Who has your back? An update on how companies protect user data (EFF)
 
|Has subtitle=Who has your back? An update on how companies protect user data (EFF)
|Has start time=2017/12/29 15:00
+
|Has start time=2017/12/28 19:00
|Has duration=60
+
|Has duration=30
 
|Has session location=Room:CCL Hall 3
 
|Has session location=Room:CCL Hall 3
 
|GUID=24e0dbc4-0042-4cce-b648-86c3092b36a8
 
|GUID=24e0dbc4-0042-4cce-b648-86c3092b36a8

Revision as of 11:18, 23 December 2017

Description Rights & Freedoms Cluster Stage Programme
Website(s)
Type Talk
Kids session No
Keyword(s)
Person organizing
Language de - German, en - English
de - German, en - English
Other sessions...

refresh

Subtitle WebVR for non-coders (Elio Qoshi)
Starts at 2017/12/27 13:00
Ends at 2017/12/27 14:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Newpipe (Chris Schabesberger)
Starts at 2017/12/27 14:00
Ends at 2017/12/27 15:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle The upsurge of exceptional state politics and the downfall of digital human rights in Turkey (Alternatif Bilisim)
Starts at 2017/12/27 15:00
Ends at 2017/12/27 16:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Will the monetary system change? Privacy and Risk implications of digital currencies, and decentralized digital monetary systems (nsb)
Starts at 2017/12/27 16:00
Ends at 2017/12/27 17:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Design in Free Software & Open Source (Dina Michl & Victoria Bondarchuk)
Starts at 2017/12/27 17:00
Ends at 2017/12/27 18:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Are NAT translations respecting proportionality and data retention principles? (Hermes Center)
Starts at 2017/12/29 17:30
Ends at 2017/12/29 18:00
Duration 30 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle pretty Easy privacy (p≡p) for Thunderbird via Enigmail: Using pEp in aJavaScript environment" (pEp Foundation)
Starts at 2017/12/27 18:00
Ends at 2017/12/27 19:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Jabber/XMPP: past, present and future (Daniel Gultsch)
Starts at 2017/12/27 19:00
Ends at 2017/12/27 20:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Social networking, powered by Free Software (Tobias Diekershoff)
Starts at 2017/12/27 20:00
Ends at 2017/12/27 21:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle The many applications of digital certificates (Thomas Ruddy)
Starts at 2017/12/27 21:00
Ends at 2017/12/27 22:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Take e-voting away from Europe (Hermes Center)
Starts at 2017/12/28 13:00
Ends at 2017/12/28 14:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Privacy aware city navigation with free software (Redon Skikuli)
Starts at 2017/12/28 14:00
Ends at 2017/12/28 15:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Digital security training for newbies (EFF)
Starts at 2017/12/28 15:00
Ends at 2017/12/28 16:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Diskussion zur Netzpolitik in der Schweiz 2018 (Digitale Gesellschaft CH)
Starts at 2017/12/28 16:00
Ends at 2017/12/28 18:00
Duration 120 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Strategic litigation in Germany- complaints to stop mass surveillance (Ulf Buermeyer, GFF)
Starts at 2017/12/29 17:00
Ends at 2017/12/29 17:30
Duration 30 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Hacking with Wget (Hanno Böck)
Starts at 2017/12/28 18:00
Ends at 2017/12/28 19:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Algorithmic transaprency (EFF)
Starts at 2017/12/28 19:30
Ends at 2017/12/28 20:00
Duration 30 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Onlincensorship.org: social media content takedowns (EFF)
Starts at 2017/12/29 15:00
Ends at 2017/12/29 16:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle A public identity infrastructure to defend the open Internet (Vittorio Bertolo)
Starts at 2017/12/28 20:00
Ends at 2017/12/28 21:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Information security theater vs. Investigative journalism (Rysiek, OCCRP)
Starts at 2017/12/29 13:00
Ends at 2017/12/29 14:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Digital Anonimity for Whistleblowing (Hermes Center)
Starts at 2017/12/29 14:00
Ends at 2017/12/29 15:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Who has your back? An update on how companies protect user data (EFF)
Starts at 2017/12/28 19:00
Ends at 2017/12/28 19:30
Duration 30 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Fixing mass surveillance: one court case at a time! (Exegetes)
Starts at 2017/12/29 16:00
Ends at 2017/12/29 18:00
Duration 120 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle DYI: Net Neutrality enforcement in the EU (Epicenter.works)
Starts at 2017/12/29 18:00
Ends at 2017/12/29 19:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Public money? Public code! (Polina Malaja and Katharina Nocun)
Starts at 2017/12/29 19:00
Ends at 2017/12/29 20:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Case study “Staatstrojaner”: strategic litigation against state hacking (Ulf Buermeyer, GFF)
Starts at 2017/12/29 20:00
Ends at 2017/12/29 21:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Wie die flächendeckendeGesichtserkennung sich in unser Datenschutzgesetz eingeschlichen hat (Frank, Datenschutzraum) (in German)
Starts at 2017/12/29 21:00
Ends at 2017/12/29 22:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle How to use public procurement datasets to monitor government surveillance capabilities (Hermes Center)
Starts at 2017/12/30 14:00
Ends at 2017/12/30 15:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3
Subtitle Big Brother Awards - a great tool to build awareness and have fun (Digitalcourage)
Starts at 2017/12/28 21:00
Ends at 2017/12/28 22:00
Duration 60 minutes
Location Room:CCL Hall 3

Stage Program of Cluster:Rights & Freedoms